Пн-Пт 9:00 - 20:00

Сб 09:00-18:00

м. Луцьк, вул. Олеся Гончара, 3

Найпопулярніші процедури влітку!!!

Здавалося, б ну нарешті прийшло літо, і наша шкіра може насолодитися довгоочікуваним сонечком. Але не варто розслаблятися. Літо – це не лише яскраві фарби, засмага біля моря і теплі вечори; це ще і пил, і сухість, і “шкідливий ультрафіолет”. Сьогодні ми поговоримо про те, як доглядати за шкірою протягом спекотних літніх місяців, щоб залишатися красивою і молодий, адже саме в цей час, так хочеться, щоб твоя шкіра виглядала як “стиглий персик”, а не “пересушене урюк”.

Ми підготували топ 5 найбільш популярних процедур влітку:

1. Мигдальний пілінг. Ідеально очищає та зволожує, вирівнює тон і звужує пори, абсолютно безпечна процедура влітку, прекрасний результат вже після першої процедури.

2. Чистка обличчя є обов’язковою процедурою догляду за собою влітку. Вона дозволяє позбавитися від ороговілих шкірних частинок, мертвих клітин, що перешкоджають проникненню корисних речовин, очищає поверхню обличчя від шкірного сала і вуличного пилу.

3. Депіляція – одна з найбільш популярних процедур перед відпочинком на морі, адже забезпечує стійкий результат і гладеньку шкіру до трьох тижнів.

4. Мезотерапія це метод, при якому вводяться малі дози препаратів у поверхневі та серединні шари шкіри.

Така методика дозволяє при мінімумі зусиль проявляти максимальні результати. Незначна глибина ін’єкцій дозволяє проводити процедуру практично безболісно, без травмування тканин шкіри.

Мікроскопічними дозами в шкіру вводяться спеціальні коктейлі (набір різних препаратів та вітамінів) підібрані лікарем відповідно до проблематики пацієнта.

Перший, найбільш помітний ефект мезотерапії – це ефект «свіжого» обличчя, що сяє здоров’ям. Інший, це «мезоліфт» — підвищення пружності шкіри та незначний ліфтинг. А декілька процедур здатні радикально та надовго покращити стан та зовнішній вигляд шкіри.

5. Масаж обличчя. Голівудський ліфтинг забезпечує потужний ліфтинговий ефект, знімає набряки і розгладжує зморшки.