Пн-Пт 9:00 - 20:00

Сб 09:00-18:00

м. Луцьк, вул. Олеся Гончара, 3

Косметологічні процедури в перші дні весни?!

Шкіра, як і весь організм, навесні часто відчуває вітамінне голодування. Однак знаючи правила догляду за обличчям навесні, її можна оновити, наситити необхідними вітамінами та поживними речовинами. Навесні завжди хочеться змін, але якщо оновити гардероб можна швидко, то шкірі потрібен час, вона ще перебуває в сплячці після довгої зими. Розбудіть її за допомогою н зволожуючих і омолоджуючих масок для обличчя, а разом з нею і свою красу!

Крім того, що навесні слід активно наситити шкіру втраченими за зиму вітамінами, її ще необхідно підготувати до спекотного літнього сонця. Тому весняний догляд за шкірою прискіпливіший, ніж в інші сезони. Перш ніж приводити в порядок шкіру, давайте розберемо чинники, які негативно відбилися на ній за час зимового періоду:

• сухе повітря в приміщенні за рахунок опалювальних приладів;

• велика кількість миючих засобів;

• гарячі ванни практично кожен день або гранично часто (тілу хочеться зігрітися, а шкіра пересихає);

• холод викликає спазм капілярів, що призводить до поганого живлення шкіри;

• дефіцит вітамінів і мікроелементів.

Є кілька варіантів, як доглядати за шкірою навесні. Найчастіше за зимовий період шкіра стає тьмяною, сухою та роздратованою. Їй необхідно ніжне очищення і додаткове харчування у вигляді масок. Можна зробити легкий поверхневий, мигдальний пілінг. Він чудового очищає і освіжає шкіру. Коли стане значно тепліше, починайте використовувати легші зволожуючі креми, бажано без запаху і з протизапальним ефектом – вони не забивають пори.

Для підтримки шкіри в формі необхідно регулярно робити живильні і зволожуючі маски для обличчя, шиї і області декольте. Систематичне застосування масок покращує кровообіг, відновлює еластичність шкіри, очищає і скорочує пори, покращує колір обличчя.

Процедури по догляду за обличчям навесні не займуть у вас багато часу, але допоможуть вам, милі жінки, чудово виглядати, бути молодими, квітучими та привабливими!