Пн-Пт 9:00 - 20:00

Сб 09:00-18:00

м. Луцьк, вул. Олеся Гончара, 3

Як втримати молодість: поради косметолога

Доведено, що, починаючи з 25 років, знижується активність усіх процесів в організмі. Це стосується і вироблення організмом (зокрема, шкірою) власних омолоджуючих речовин. Тому, як би не хотілося цього визнавати, але наша шкіра, починаючи з 25 років, поступово втрачає свою красу і молодість. З огляду на це, правильно доглядати за шкірою обличчя потрібно уже з двадцятип’ятирічного віку, аби хоча б максимально сповільнити цей процес, якщо вже його неможливо зупинити.

Основні рекомендації для косметичного догляду за шкірою обличчя з 25 років включають в себе: нанесення крему під очі і на обличчя двічі на день, регулярні масажі, живильні і зволожуючі маски.

Регулярний догляд: організм любить системність!

Аби наочно показати важливість системного підходу і регулярного догляду за шкірою, пропонуємо розглянути простий приклад.

Якщо у вас виникли серйозні проблеми з травленням, то для нормалізації цього процесу в організмі недостатньо один раз з’їсти якийсь «правильний» продукт. Щоб відновити травлення, варто буде переглянути свій раціон та правильно харчуватися протягом тривалого часу. І тільки тоді можна буде розраховувати на позитивний результат.

Проте, якщо ви знову після відновлення роботи шлунково-кишкового тракту повернетеся до вживання фаст-фуду, копченостей, жирної та смаженої їжі та інших не зовсім корисних продуктів, то проблеми, скоріш за все, виникнуть знову. Те ж саме відбувається і зі шкірою: важливо не лише раз чи кілька разів прийти на косметологічні процедури чи якось ввечері нанести живильний крем, а піклуватися про стан своєї шкіри щоденно.

Таким чином, якщо ви будете регулярно доглядати за своєю шкірою (наносити двічі в день крем, робити раз в тиждень маски для обличчя, раз в тиждень і курсом двічі на рік робити масаж), вона надовго збереже свою молодість. І навпаки, якщо ви робитимете перерви у регулярному догляді, це відразу відобразиться на стані вашої шкіри: вона матиме втомлений вигляд, зміниться її колір, зникне природний блиск. Тож не забувайте про те, що організм любить послідовність і системність у догляді.

Засмага і молодість

Якщо ви дійсно піклуєтеся про свою молодість, то як би вам не подобалося підставляти своє обличчя і тіло сонцю, не забувайте захищати себе від шкідливої дії ультрафіолету за допомогою сонцезахисних засобів.

Для відпочинку на курорті краще взяти сонцезахисний засіб з SPF 50, а якщо ви схильні до обгорання, – то з SPF 70-100. Пам’ятайте також, що під час їзди на велосипеді чи плаванні на байдарках обличчя сильніше піддається шкідливому впливу ультрафіолету.

Якщо вам, все ж таки важко відмовити собі у задоволенні позасмагати, зробіть після курортного сезону процедури, які відновлюють рівень колагену і гіалуронової кислоти.

Здорове харчування: звідки черпати колаген?

Усім давно відома фраза: «Ми – те, що ми їмо». Посперечатися з нею досить складно, адже від того, як правильно і збалансовано ми харчуємося, залежить загальний стан всього організму і шкіри зокрема. Раціональне харчування забезпечує отримання нашим організмом усіх необхідних вітамінів і мінералів.

Якщо ви бажаєте зберегти молодість і красу своєї шкіри якомога довше, надавайте перевагу нежирній їжі, вживайте більше каш, фруктів і овочів. Окрім того, є перелік продуктів, які безпосередньо стимулують вироблення колагену, а відповідно, продовжують молодість. Мова йде про продукти, які насичують організм білками.

На стан шкіри сприятливо впливає вживання продуктів, що містять ненасичені жирні кислоти Омега-3, – риба (оселедець, лосось), морепродукти. Для шкіри також дуже корисні висівки.

Позитивний настрій: від внутрішньої гармонії до зовнішньої краси

Гарний настрій, мабуть, один із найважливіших факторів для збереження молодості. Адже, коли є блиск в очах, коли посміхаєшся, а на душі спокій і гармонія, коли можеш собі дозволити розслабитися і відпочити… молодість, безперечно, триватиме довше!

***

Запрошуємо вас у косметологічний центр «Амелі» на процедури для збереження і продовження молодості: «Голівудський ліфтинг-масаж»біоревіталізаціямезотерапіяботоксконтурна пластика та багато інших послуг для неперевершеного вигляду!