Пн-Пт 9:00 - 20:00

Сб 09:00-18:00

м. Луцьк, вул. Олеся Гончара, 3

Готуємо шкіру до весни!

Коли розпускаються бруньки на деревах, хочеться і самій помолодіти, немов рання весняна квітка. Так, весна — це особлива пора року, коли прокидається душа і хочеться співати від щастя. Безумовно ми повинні попрощатись із зимовим настроєм вже зараз, швидше наводячи зі шкірою повний лад.

Спершу поступово переходимо на легкий зволожуючий крем, заховавши щільний і жирний, якими ми користувались узимку. Весняна погода вимагає використовувати м’якші текстури для косметологічного догляду.

По-друге, вже час замислитись про якісний і ефективний захист від ультрафіолетового опромінення. Звичайно ж весняне сонце не може порівнятися з літнім, але воно також достатньо виділяє ультрафіолетового випромінювання. Саме від нього ми повинні надійно ховати шкіру обличчя і шиї. Можна обрати денний або тональний крем хоча б з мінімальним SPF-фактором.

Після затяжної зими шкіра стає особливо чутливою до впливу зовнішніх факторів, тому фахівці рекомендують провести курс пілінгів для відновлення функціональних особливостей епідермісу. Основні “весняні” проблеми шкіри обличчя:
  • прояви авітамінозу;
  • втома клітин і тканин;
  • бурхлива реакція на яскраве сонце, від якого шкіра відвикла;
  • поява зморшок, застійних явищ і дрібних тріщин в результаті пересушене тканин і крихкості судинних стінок

Будь-який пілінг хімічного або механічного типу, що викликає пошкодження цілісності шкірного покриву, оголює тканини, тому отримання природного або штучного загару в цей час призводить до формування опікової поверхні, що переходить в стійкі пігментні плями. Саме тому так важливо до перших променів встигнути пройти курс пілінгів, щоб якісно вплинути на стан шкіри. Ще можна зробити мікрошліфовку шкіри, адже на сьогодні це одна з найбільш популярних процедур, які спрямовані на очищення і омолодження шкіри.

Тепер, ми вже готові зустрічати весну з чистою і оновленою шкірою!