Пн-Пт 9:00 - 20:00

Сб 09:00-18:00

м. Луцьк, вул. Олеся Гончара, 3

Ідеальний засіб для демакіяжу та очищення шкіри

Щоденний демакіяж і правильне очищення – ключ до продовження молодості і здоров’я шкіри. Косметичний ринок пропонує чимало засобів очищення, кожен з яких має свої переваги і недоліки. Останнім часом все більшою популярністю в догляді за обличчям користується міцелярна вода, що володіє універсальною і м’якою дією.

Що таке “міцелярна вода”?

Продукт був спеціально розроблений у Франції для чутливої шкіри і завдяки своєму ефективному впливу зробив революцію на ринку подібної продукції, тому що поєднав у собі всі кращі властивості гелю, молочка, тоніка і навіть рідини для зняття макіяжу в області очей.

Основним компонентом рідини (крім води) є мікроскопічні частинки, так звані micelle – крихітні молекули ліпідів, які додаються у воду. Завдяки своїй специфічній конструкції вони діють як магніт, «притягаючи» і поглинаючи надлишок шкірного сала або частинки макіяжу, не пошкоджуючи при цьому захисний бар’єр епідермісу. Додатковою перевагою такого засобу є те, що він підходить для всіх типів шкіри і з легкістю видаляє навіть водостійкий макіяж, не дратуючи при цьому шкіру і не викликаючи алергічних реакцій.

Ще недавно міцелярний розчин для догляду за обличчям був рідкістю в косметичних відділах, і випускали його в основному дорогі марки. Нині багато різних компаній переконалися в популярності та ефективності засобу, тому вибрати тепер його можна в широкому ціновому діапазоні.

Основні переваги

Основною функцією рідини є, насамперед, якісне очищення шкіри. Поверхнево-активні речовини швидко і ефективно видаляють будь-який вид забруднення. Проте унікальна технологія виробництва наділила засіб рядом інших властивостей, що поєднують в собі кращі якості деяких косметичних продуктів.

Крім демакіяжу, міцелярна вода освіжає колір обличчя, підтримує pH-баланс епідермісу, а завдяки додатковим компонентам допомагає мінімізувати пори, запобігає виникненню прищів.

Ще одною величезною перевагою унікальної рідини є глибоке зволоження шкіри. В результаті регулярного застосування вона стає гладкою і сяючою. Завдяки такій властивості продукт особливо рекомендується людям з чутливим і сухим типом шкіри. Оскільки засіб не залишає жирної плівки і містить мінімум консервантів, то дерматологи рекомендують його використовувати при дерматиті і акне.

Препарат може бути використаний для ранкової тонізації епідермісу і підготовки його для макіяжу.

Міцелярна рідина легко змивається невеликою кількістю води, хоча це зовсім необов’язково.

Спосіб застосування

Для нанесення води потрібен тільки ватний диск, яким акуратно протирають обличчя і шию. У разі зняття макіяжу з очей просто утримуйте змочений диск протягом декількох секунд на закритих повіках.

Процедуру демакіяжу слід виконувати до тих пір, поки ватний диск буде повністю чистий – це ознака того, що шкіра ретельно очищена і готова для подальших косметичних процедур.

***

У косметологічному центрі «Амелі» вам допоможуть підібрати якісну та ефективну міцелярну воду за оптимальною ціною. Подбайте про свою шкіру!